en helgalen helg!

Nu är man tillbaka efter en hel galen helg alltså, det är inte bra detta tur att jag har några hjärnceller kvar. haha!
fick precis ett sms men det får vänta för nu ska jag skriva om helgen hära kommer det :) :

Fredag : Då vaknade man hyfsat tidigt och var duktig och kollade runt efter jobb som jag gör varje dag men gjorde andra nyttiga saker också så. Efter att ha degat framför sex and the city på dagen så började man duscha å fixa sig för att åka till lollo och då fick man ett fint sms om att man skulle få hänga med å vara barnvakt i hammarbysjöstad i typ 2 timmar men för mig blev det 30 min söta ungar! haha men resan dit var icke kul. och jag å barn går icke ihop någonstans. Fixade oss lite innan föräldrarna kom hem sedan drog vi till vårt B ställe för att komma igång lite träffar 2 snubbar dära och pratar sedan så springer vi bokstavligt talat därifrån åker och möter upp dom andra 2 grabbarna sitter en stund vid medis sedan drog vi till after å blev kvar där hela kvällen/ natten var väll tillbaka hos lollo 5 på morgonen. ;)

Lördagen: Vaknade upp och kände sig lagom bakis och äcklig tänkte kommer aldrig orkar en utekväll till :D. HAhaha mådde så jäklans äckligt efter den dära tequila shoten. Haha men efter en dusch och nytt smink och nya kläder så drog vi ner till konsum för att köpa bakis mat nr 1 gick hem åt det till pippi och pimp my ride HAHAHa vi orkade inte ens se på något program där man behövde tänka ILLA! efter en stund åkte vi till skanstull för att käka bakis mat nr 2 hahaha (Mcdonalds) som vanligt. Kom hem till lollo fixade oss för 2gången skyndade oss och träffade upp malin och mimmi och john så blev det vårt B-ställe igen för en stund. Sedan drog vi vidare till nästa B-ställe haha vi ska alltid hamna på dom. Ehm efter drama och grejer så kom natta full å söt hahaha. Kvällen slutade väll sådära enligt mig kanske inte den bästa utgången, hann även träffa på felix på tåget hem ( PINSAMT) i mitt härliga nyktra tillstånd. Kom till Lollo vid 4-5 tiden också somna på en gång :)

Söndagen: Eftersom det hade hänt lite saker kvällen/natten innan så bestämde jag mig för att ta tag i saker å ting otroligt för man var ju x1000 bakis. Men blev att träffa upp E och blev ett trevligt donken besök IGEN! var där med honom i 1 timme å 20 min sedan blev det hemgång för min del och spabehandling. Var hemma vid 4 tiden då var det bara att äta igen haha! men denna gång blev det SALLAD kände mig jättenyttig då och det har jag varit nu både söndag och idag! jippi, nu blir det inge mer fettismat för min del! ;)